dijous, 6 de novembre de 2008

Enhorabona Grollers!

El grup mallorquí, els Grollers de Sa Factoria, han guanyat la primera edició del concurs Sons de la Mediterrània que es va celebrar aquest passat cap de setmana a la Fira de Manresa. Els organitzadors del concurs, la revista Sons de la Mediterrània/grup Enderrock i el Centre Artesanal Tradicionarius (C.A.T.) van escollir als mallorquins com a grup guanyador d’aquesta primera edició.

Aquest premi suposa una empenta molt important pels Grollers, ja que gravaran un compacte i participaran als festivales Fira Mediterrània, Tradicionarius, la Llotja de Música Urbana de Vila-real i el Circuit Folc.

Els menorquins varem poder gaudir de la música dels Grollers de sa Factoria l’estiu de 2006 quan van tocar a Ferreries amb els valencians Obrint Pas. Probablement el Grollers tornaran a Ferreries durant les properes vacances de Nadal, concretament el dissabte 3 de gener. Enhorabona als Grollers de Sa Factoria!!


Llegir notícia (diario de Mallorca)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molta sort Grollers!!!

Pot ser no seria mala idea obrir un article d'opinió al blog. Per exemple, triar una temàtica i disparar idees i opinions sobre aquesta.
O és un mac?