dimarts, 10 de maig del 2011


Després de la bona acollida i sobtada repercussió del primer treball “Terra Prima” de la banda l’Infant Terrible, el grup es troba a les portes de treure el seu segon disc al mercat, sota el nom d’Un diumenge qualsevol i dotat de 11 temes, el grup ferrerienc vol transmetre la seva perspectiva envers la societat actual, un treball conceptual amb el que, a través de la comoditat i descans d’un” diumenge qualsevol”, es tracten temàtiques d’actualitat com la violència de gènere, els conflictes a l’orient mitjà o les pandemies .
L’Infant Terrible afronta aquest nou treball amb una reestructuració del seu format, ja que la seva formació es veu ampliada de forma notable amb la incorporació d’una secció de vents, cosa que fa que el grup manegi un ventall més gran de possibilitats i alhora fa de la banda un producte més contundent i vistós.
Està previst que el nou disc surti al mercat aquest mes de juliol

1 comentari:

Boladevidre ha dit...

Moltes gràcies per posar el meu bloc entre ses vostres referències. Us deixo l'adreça del meu preferit per ses fotos de Menorca, que enyoro... Us poso a sa meva llista de "Valen la Pena".
Salut i enhorabona per aquest bloc.
http://boladevidre-menorca.blogspot.com/