dimecres, 9 de juliol del 2008

L'Infant Terrible canta a Esporles "així com som"


Sota el lema “cantam així com som” es celebrà a Esporles, el passat dissabte 5 de juliol, la 9ª Trobada de Músics per la Llengua. Hi van actuar més d'una una trentena de grups des de les 12 del migdia fins a les 5 de la matinada. Pels 4 escenaris repartits pel centre d'Esporles vam poder escoltar a Marta Elka, Nua, Tomeu Quetgles, Oprimits, Fora des Sembrat, es Reboster, Barrumbada, Musnok i molts grups més. El públic va poder gaudir d'estils musicals molt diferents: grups de rock, rumba, ska, cançó d'autor, pop, etc.

La representació Menorquina estava integrada per l'Infant Terrible, Inventari i Cris Juanico. L'Infant Terrible pujà a l'escenari a les 22 hores i durant 30 minuts va descarregar la seva força sobre l'escenari 2 del festival. Encantador de serps, Menorca 2008, Fantasia o Realitat, l'Infant Terrible, Vaixell de pedra, i l'Hamurgès van ser les cançons que el grup oferí al públic assistent. Les impressions que causà l'Infant Terrible entre el públic congregat van ser molt positives.

Durant el transcurs del esdeveniment, l'organització va dedicar uns Minuts Desafinats per esbroncar a una sèrie d'entitats i institucions que han perjudicat i fet mal a la llengua catalana. La cope, el Mundo, Carlos Delgado, Air Berlin i el Círculo Mallorquín van ser els escridassats.

Des de l'Associació Cultural Puig d'Ostern, volem donar les gràcies a l'organització: Músics per la Llengua, especialment a n'Antoni Nicolau, pel bon tracte que vam rebre en tot moment. A Inventari, pels bons moments a l'interior del “Nura Nova”. També volem agrair l'hospitalitat que ens va brindar el PSM d'Esporles que ens va deixar dormir al seu local. I com no, donar també les gràcies als Joves de Mallorca per la Llengua, per la seva simpatia i les sabates que ens van regalar. A tots, una abraçada!