dilluns, 13 d’octubre del 2008

Barrumbada, grup guanyador de la sisena edició del concurs de Música Jove de Joves de Mallorca per la Llengua


Olga Febrer: L'Infant Terrible

Aquest passat dissabte Joves de Mallorca per la Llengua dugueren a terme l'acte de presentació del nou curs de l'entitat. L'acte que s'havia de dur a terme a ses Voltes a Palma, però que finalment es va fer a la Factoria de So (Santa Maria), per la inestabilitat del temps i altres probabilitats de pluja, fou, així i tot. un èxit de convocatòria.

A partir de les 5 del capvespre començà el concurs de música jove que guanyà Barrumbada. Els grups mallorquins Superkong i Tetrasònic foren els primers en pujar a l'escenari, i seguidament ho feren L'Infant Terrible i Barrumbada. Els menorquins tocaren un total de 5 temes: Encantador de serps, Fantasia o realitat, Vaixell de Pedra, Fam de sang i l'Hamburgés. Damunt les 8 hores i mentre actuava La Carrau començaren les votacions, que donaren com a guanyador als també mallorquins Barrumbada. Des de l'Associació Ses Tres Boques volem donar l'enhorabona a Barrumbada per fer-se amb el concurs i felicitar també a la resta de grups finalistes. Amunt l'Infant Terrible!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Només pel fet de ser menorquins ja ho teniem més pelut que la resta. Però és una experiència més, una actuació més, una curta mostra de la nostra música davant un públic diferent.

Enhorabona a Barrumbada!

Unknown ha dit...

Enhorabona a Barrumabada, però també a l'Infant Terrible! Amb un any de vida,heu fet camí...i d'açò és tracta, no? Anar cercant i trobar la música que us agradi.
Diuen que tot arriba no?!
Amunt l'Infant Terrible!

Anònim ha dit...

Enhora bona Barrumbada!!

Encara que no siguin sant de la meva devoció enhorabona, i com no a l'infant, per aquesta empenta, partir i ja vorem, com diu n'Olga tot arriba.

salut

Unknown ha dit...

Desde barrumbada tambe volem donar s'enhorabona a l'infant terrible per es concert, i que com deis es cert que per venir de menorca ho tenieu mes puta, ja que es un concurs que guanyes sa final per es amics que puguis dur!

Be, mem si veniu a tocar mes sovint per aqui, sempre que sapiguem de qualque concert que es monti vos recomanarem!

Au ido, salut i Rumba!!

Anònim ha dit...

Hi, as you can see this is my first post here.
Hope to get any assistance from you if I will have any quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)