dimarts, 7 d’octubre del 2008

L'Infant Terrible passa a la final del Concurs de Música Jove de Mallorca.

L'Infant Terrible actuarà el proper dissabte 11 d'octubre a Palma, a la final del concurs de música jove que organitzen els Joves de Mallorca per la Llengua.

El concurs està destinat a formacions musicals sense cap contracte ni treball discogràfic publicat; i el premi suposa tenir la possibilitat d'actuar en un dels grans actes que organitzin els Joves de Mallorca per la Llengua durant el curs 2008-09. Per un grup menorquí és molt important aprofitar les oportunitats d'actuar fora de Menorca. Ja és notori poder actuar a la Ciutat de Mallorca, i si s'aconseguís el primer premi existiria la possibilitat d'actuar a l'Acampallengua, per on han passat grups com Antònia Font, Obrint Pas, Els Pets, Lax'n'Busto, etc...

Guanyar el concurs es presenta complicat, ja que els guanyadors seran escollits per votació popular, i és gairebé segur que els tres restants finalistes seran de Mallorca. Les tres darreres edicions van tenir com a guanyadors del concurs a Musnok, els Grollers de sa Factoria i es Reboster (els tres grups de Mallorca).

Durant el concurs hi haurà una tremponada popular i l'actuació de La Carrau posarà punt i final a la jornada. El concurs començarà a partir de les 16 hores a Ses Voltes de Palma.

2 comentaris:

granota ha dit...

Votació popular en aquest cas significa que guanya qui porta més amics al concert. Així els menorquins ho tenen pelut!

Anònim ha dit...

S'ha canviat el lloc de la festa culpa de la meteorologia. Per no haver de suspendre el concert en cas de pluja, totes les activitats previstes es realitzaran a sa Factoria de So.