dijous, 10 de setembre del 2009

Concerts d'estiu 2009

Amb l’acabament de les festes de Maó també es van acabar els concerts d’estiu de L’Infant Terrible. Ahir van acabar una sèrie de concerts que començà a finals de maig amb l’actuació a Sa Pobla en el marc de l’Acampallengua. Aquell dia la calor va ser la protagonista. No va importar tocar a les 16:30 del capvespre a ple sol. No va importar que hagueren de cercar un amplificador de guitarra, tampoc no importà que no es pogués emprar el teclat. Els Terribles tocaren a Sa Pobla en unes condicions ridícules, però tocaren. Les ganes hi eren per damunt de tot.

La cosa millorà considerablement a Menorca. Llevant els problemes típics, els dos concerts de Ferreries, els d’es Migjorn i Fornells es desenvoluparen amb total normalitat. Els problemes arribaren ahir a Maó on es va viure una situació certament surrealista. No entrarem a detallar tot el que va passar, però si que resulta indignant que l’únic dels tres grups que es va presentar a l’hora acordada per fer les proves de so es vagi quedar sense provar i vagi actuar amb un so pèssim. No es tracta de donar culpes a ningú però està clar que en el món del músics, almenys a Menorca, hi manca companyonia, solidaritat i respecte. I no fem referència al tracte que reben sinó al comportament existent entre el músics. No es tractava d’un problema de l’organització, era un problema de comunicació i sentit comú entre els membres dels grups. És evident que s'han de millorar moltes coses a Menorca, especialment en relació al reconeixement cap el treball artístic dels músics i les condicions de feina dels tècnics de so. Però el més important de tot és que millorin les relacions humanes entre els músics i s’abandonin les rivalitats i altres comportaments infantils.

A part de tot això, són d’agrair les persones que donen suport a la música que es fa a Menorca assistint a concerts i comprant maquetes. Aquesta gent és en una part còmplice de tot aquest moviment. Quatre cares de satisfacció entre el públic valem molt més que la indiferència que mostra gran part de la població menorquina. Cal agrair a tota la gent que ha donat suport a l’Infant Terrible assistint als concerts i comprant el disc. Sense vosaltres els Terribles no serien tant terribles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia ses tres boques,

Aquest estiu ha estat força bé, i hem notat un gran avenç com a grup, ens hem sentit còmodes i hem pogut cèixer. Però no hem d'afluixar i hem de seguir donant canya!!
Moltes gràcies a tots i a totes que d'alguna manera ens heu ajudat a poder fer digne el nostre projecte.
salut i canya a l'hamburgès.

Xavi Martí

albert mir ha dit...

Molt bé ha estat aquest estiu amb es discs de l'Infant Terrible i es Power Trip i es seus directes, hem conegut es Sonadors de son Camaró, Espina i es Pèl de Gall, també Equilibri, Fidewa i hem tornat a sentir Triste Páramo, es Hoochie Coochie Band escampen es blues de collons i es Perlita Groove Band actuen aquesta setmana a Barcelona (Sidecar i Razzmatazz). Tots són Menorquins i veure tanta feruma roquera a Menorca és polit... molts des que van/anam a veure tots aquets grups en directe i enxufam de tant en tant guiterres a amplificadors ens fa moltes ganes poder ser part d'aquesta faruma de grups i poder fer, encara que sigui per quatre amics, un concertet...

Ànim a tots i fins s'estiu que vé...

Anònim ha dit...

Albert, açò està fet, petxuca aquest hivern i s'estiu que ve a crear sensació