dijous, 17 de setembre de 2009

LES TRES BOQUES DONA EL SEU SUPORT A LA CUP PER LA MOCIÓ PER A LA CONSULTA SOBIRANISTA A L'AJUNTAMENT DE BERGADes de l'Associació cultural “Ses Tres Boques” volem donar el nostre suport a la iniciativa de la CUP, qui proposa una moció al ple municipal a l'ajuntament de Berga perquè es convoqui una consulta popular per la independència dels Països Catalans, els quals ens identifiquen i conformen el que creim que és el nostre estat natural.
Associació Cultural Ses Tres Boques.
Ferreries 6 de setembre de 2009

1 comentari:

granota ha dit...

Aquestes iniciatives han d'ajudar a normalitzar la situació. Portam anys i anys de governs de ppsoe que no fan res més que negar les realitats nacionals que existeixen a l'estat espanyol...
ja no poden amagar més les veritats. L'altra dia, durant la retransmissió d'un partit de bàsquet, els comentaristes van parlar dels lituans, persones que abans d'aconseguir la independència sempre es van considerar lituans i no soviètics. Els comentaristes destacaven aquesta convicció dels jugadors lituans. Ostres, després van aparcar el tema, segur que se'n van adonar que mols jugadors de la selecció espanyola no són espanyols, però no ho poden dir!
S'ha de dir clar i alt, no som espanyols!