dimecres, 17 de desembre del 2008

PREMIS PERE PRATS 2008

El doctor en Biologia per la UIB i professor d’aquesta mateixa universitat Joan Rita va ser guardonat amb el premi Pere Prats de medi ambient 2008 otorgat pel GOB dissabte passat dia 13 de desembre.
De Joan Rita se n’ha valorat la seva aportació a Menorca Reserva de la Biosfera, tant en la seva gestació com en seu desenvolupament posterior, a més de la seva dedicació a la defensa i promoció del medi ambient.
Els altres tres candidats al premi van ser.
Enrique Ballesteros Sagarra, investigador del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), alt coneixedor dels fons marins de Menorca, i autor dels treballs d'investigació en què s'han basat les declaracions i peticions de protecció de les zones marines a la nostra costa insular.
Joan López Casasnovas, professor del IES Josep M. Quadrado de Ciutadella, defensor de la identitat cultural i de la preservació de l'illa des de les seves múltiples ocupacions com a educador, compromès social i políticament, articulista, escriptor i poeta.
Pacífic Camps Coll, pintor que ha interpretat amb la seva obra el sentit artístic del paisatge i els valors naturals de la nostra illa, reflex personal d'un compromís amb el territori, sempre dispost a col·laborar amb diferents entitats socials.
D’es de l’Associació Cultural ses tres Boques volem fer ressò envers aquest aconteixement a Menorca, ja que implica el reconeixement a les persones que desenvolupen la tasca de la defensa del medi ambient i defensa dels valors culturals de nostra societat.