dimarts, 8 de juliol del 2008

Èxit del Ferreries Rock

Era el primer acte organitzat per l'Associació Puig d'Ostern, i podem afirmar que va superar totes les previsions.

L'objectiu principal era el d'oferir a Ferreries un concert de Rock com els que es celebraven fa una quinzena d'anys. El lloc escollit va ser l'entrada del camp de futbol, un espai no massa gran, i a on ja s'hi havien organitzat concerts. El Club Esportiu Ferreries s'encarregà de posar una barra per tal de refrescar als assistents i des de l'associació ens vam fer càrrec de l'equip de so i de llums.

El concert va començar amb puntualitat britànica a les 22 hores amb The Juins, un grup jove que va tocar versions de grups de rock durant mitja hora. Seguidament pujà a l'escenari el grup Triste Páramo, que cantà les seves cançons durant una hora. Sobre la mitja nit actuà el plat fort, l'Iinfant Terrible, que des del primer segon es posà el públic a la butxaca. Més d'una hora llarga de cançons no van ser suficients per al públic congregat, una versió dels mítics Sangtraït, i un bis a petició del públic van posar fi a una esplèndida actuació. Per acabar el concert, una sorpresa: l'actuació de'n Rodri amb els Ullas3, que tancà una nit de bona música que ben segur es recordarà a Ferreries.

Per acabar, hem de dir que aquest acte no s'hagués pogut celebrar sense la col·laboració del Club Esportiu Ferreries i l'Ajuntament. Volem agrair també la col·laboració d'un gran tècnic de so, en Lluís Janer (Es Penell).

Foto: Olga Febrer



1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina llàstima que no vingués el fatxa de l'ex bateria dels Triste Páramo. L'haguéssim embolicat amb les banderes ianqui i espanyola i l'haguéssim tirat al contenidor.
O millor netejar-li els cabells amb aigua des torrent, a veure si li llevam el pentinat estàtic que porta: segur que quan camina s'ha d'aguantar el cap amb les mans perquè no li caigui de tanta laca que porta.